B&B arrangement

Voor een medewerker kan het fijn zijn om even helemaal afstand te nemen van het werk en thuis en met een afstand te reflecteren op zijn of haar ontwikkeling. Door het loskomen van de vaste omgeving kan iemand op zichzelf reflecteren vanuit een ander perspectief; een helderder perspectief. Om deze reden is het mogelijk coachgesprekken te combineren met overnachtingen in een gastenverblijf gelegen vlakbij de natuur. 

Wat kun je verwachten van een coaching B&B Arrangement?

Over het gastenverblijf

Het gastenverblijf is gelegen in Den Dolder, vlakbij het bos en duinen en vormt daarmee de perfecte uitvalsbasis voor coachgesprekken in de natuur en mooie wandelingen. Met de fluitende vogels en de heen en weer springende eekhoorns in de tuin kom je hier helemaal tot rust. Het gastenverblijf bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, keuken, toilet, badkamer inclusief bad en een zonnig terras. Desgewenst  wordt er een uitgebreid ontbijt verzorgd, waardoor je echt even helemaal niets moet en hoeft. Een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen in combinatie met werken aan je eigen ontwikkeling en vitaliteit. 

 

Tarieven

Een B&B arrangement kan zowel door medewerkers zelf als door de werkgever geboekt worden. Het meest gekozen arrangement bestaat uit twee coachsessies in combinatie met twee overnachtingen en ontbijt. 


De investering van het meest gekozen B&B arrangement:

– € 450,- voor particulieren

– € 550,- voor bedrijven