1-op-1 Buitencoaching

Bij trainingen kunnen thema’s naar voren komen die individuele aandacht behoeven. 

In dat geval is coaching helpend. Werknemers en ondernemers kunnen ook onafhankelijk van een training behoefte hebben aan coaching om individuele thema’s uit te diepen en te versterken. 

Bij BalansMakend ben je welkom voor (buiten)coaching, waarbij de focus ligt op hetgeen je wilt versterken, ontwikkelen of bereiken. De coachgesprekken vinden bij voorkeur plaats in de natuur, die wordt ingezet als metafoor om inzichten te verkrijgen. Vele onderzoeken tonen het positief effect aan van de natuur op ons brein. Het helpt ons om minder woorden nodig te hebben, thema’s in ons leven eenvoudiger te visualiseren en inzichten komen makkelijker voelbaar naar boven. Daarnaast draagt het bewegen ook bij aan onze vitaliteit. 

Coach Den Dolder - Buitencoaching

Vragen waar je een antwoord op wilt krijgen kunnen zijn:

Wat kun je verwachten?

Een warme en persoonlijke benadering en setting, wetenschappelijk onderbouwde coaching en iemand die je doelgericht helpt stap voor stap weer de juiste richting op te gaan en jezelf te versterken. Coaching is een gezamenlijk proces waarbij we ontdekken wat mogelijkheden voor je zijn om veranderingen door te voeren. En vooral kijken we wat er nodig is om de juiste richting uit te gaan en jezelf te versterken. Je ogen worden geopend om anders naar dingen te kijken, je gaat experimenteren met nieuw gedrag en gaat meer leren voelen wat je nodig hebt.

Over de coach

Barbara kan vanuit haar achtergond als psycholoog, goed tot de kern doorvragen. Hierdoor ontstaat bewustwording met als gevolg verandering. Coachees waarderen Barbara als coach door haar scherpte en doelgerichtheid, haar empathie, optimisme, warmte en betrokkenheid in combinatie met haar nuchterheid.

Aanpak coaching

Het intakegesprek vindt binnen plaats, de coachsessies buiten. Wanneer het té slecht weer is kan er uitgeweken worden naar de coachpraktijk in Den Dolder, centraal tussen Utrecht en Amersfoort. Indien gewenst kunnen sessies ook via beeldbellen plaatsvinden. 

Coaching Soesterduinen

Er wordt altijd begonnen vanuit het ‘hier en het nu’, waarna je concrete stappen zet tot verbetering. Kleine veranderingen daarbij kunnen een groot verschil maken. Tussen de sessies door ga je meestal actief aan de slag met doe- en denkoefeningen. Soms is het nodig een laag dieper te gaan en terug te blikken op het verleden (waar heb je misschien onjuiste conclusies over jezelf hebt getrokken). Wat betreft methodiek kijken we wat jij nodig hebt, maar we werken altijd met wetenschappelijk onderbouwde technieken, zoals cognitieve gedragstherapie waarbij we gedrag en gedachten onderzoeken. Ook werken we oplossingsgericht, waarbij je je bewuster wordt van wat er goed gaat en wat successen zijn in je leven. Hierdoor is coaching ook leuk en je zelfvertrouwen en kwaliteiten groeien. Tot slot gebruiken we ACT (Acceptance and Commitment Therapy), wat je helpt meer zelfcompassie te ontwikkelen, meer te leven naar je waarden en indien nodig dingen te accepteren in plaats van je er tegen te verzetten.

Ik ben goed in herstel gekomen

“Heel tevreden over de professionele aanpak van Barbara Mulder. Zij neemt jouw verhaal serieus en kan het probleem van meerdere kanten bekijken.

Hoewel ik dit echt niet verwacht had, ben ik goed in herstel gekomen. Mede doordat mijn slaap flink werd verbeterd.

En door haar manier van vragen stellen, kwam ik tot inzichten waar ik anders aan voorbij gaat.

De keuzes die ik nu maak passen beter bij mij”.

 

Gradeke

 Tarieven coaching

 De investering voor een coachtraject is: 

– €125,- per sessie voor particulieren (exclusief  BTW)

– €140,- per sessie voor bedrijven (exclusief BTW)

 

Werknemers in loondienst hebben regelmatig een budget voor persoonlijke ontwikkeling. Dat kan gebruikt worden voor coaching. Vaak is de werkgever bereid om mee te betalen in het kader van ondersteuning voor vitaliteit en voorkomen van uitval. Als ondernemer kun je werkgerelateerde coaching als zakelijke kosten opgeven voor je bedrijf. Voor meer informatie neem contact op met BalansMakend