Over BalansMakend

BalansMakend bestaat uit een team van stevige professionals, te weten:

 

Barbara Mulder

Barbara is arbeids- en organisatiepsycholoog, trainer en balans- en slaapexpert. Om medewerkers preventief te versterken, richtte Barbara BalansMakend op, een trainingsbureau dat zich richt op het preventief versterken van werkenden. Door o.a. haar expertise op slaap voegt ze extra waarde toe aan vitaliteitsbeleid. Slaap is nog een vaak gemist onderdeel. Zonde, want slaap is de belangrijkste basisvoorwaarde voor een mentale en fysieke gezondheid.

Isabel van Schie

Isabel van Schie

Isabel combineert haar ruime ervaring in het klinische werkveld als GZ-psycholoog in een medische setting met haar passie voor het trainersvak. Beide affiniteiten brengt zij samen in het werken bij BalansMakend en Slaapmakend, waar ze met veel plezier trainingen, onderwijs en workshops verzorgt op het gebied van vitaliteit en slaap.

Rianda van der Veen

Rianda van der Veen

Rianda is arbeids-& organisatiepsycholoog en werkt als trainer en coach. Zij helpt (groepen) medewerkers met het versterken van hun persoonlijke balans, zodat zij ontspannen en gezond in hun werk en leven kunnen staan. Rianda motiveert medewerkers om hun gedrag en gedachten in positieve zin te beïnvloeden. Rianda heeft veel expertise op het gebied van slaap, wat goed uitkomt gezien zij ook veel jonge ouders aan een betere work-life balance helpt.