Over Barbara Mulder

Barbara Mulder is arbeids- & organisatiepsycholoog, trainer, slaap en balansexpert en verscheen meermaals in de media. 

 

Eerder werkte zij als leidinggevende in de thuiszorg en zag hoe vaak verzuim samen hing met slaapproblemen. De wens ontstond mensen beter te leren slapen en in 2011 richtte zij daarom psychologenpraktijk Slaapmakend op, waardoor duizenden Nederlanders beter leerden slapen en functioneren. Door haar behandelervaring zag zij dat mensen tijdenlang aanmodderen met disbalans en stressklachten voordat ze aan de bel trokken. Vaak te laat, al beland in een burn-out, met als gevolg lange herstelprocessen die veel tijd, energie en geld kosten.

 

Barbara Mulder

Waarom BalansMakend?

Barbara dacht ‘dit kan en moet anders!’ En zij richtte om deze reden BalansMakend op, een trainingsbureau dat preventief aandacht besteedt aan de balans, slaap en mentale fitheid van medewerkers. Hierdoor vermindert de kans op een burn-out aanzienlijk en blijven medewerkers gezond, productief, vitaal en veerkrachtig. En net zo belangrijk: beleven zij meer plezier aan hun werk.

 

Wat kun je verwachten van een training bij BalansMakend?

Positieve energie, nieuwe zelfinzichten, gedragsverandering en veiligheid. En last but not least plezier, want met plezier leren we meer. Deelnemers waarderen Barbara vooral om haar empathie, enthousiasme toegankelijkheid, scherpte, de veiligheid die zij creëert binnen trainingen en de juiste balans die ze aanhoudt in leiding pakken en ruimte geven.


Favoriete training

Een training verzorgen in de natuur is haar favoriet . Naast het wetenschappelijke bewijs van de positieve invloed van de natuur op het brein, heeft Barbara vanuit een ziekteproces zelf ook ervaren wat de positieve effecten zijn van de natuur op breinherstel en het ervaren van rust. Nog elke dag wandelt Barbara in de natuur om nieuwe energie op te doen. Dit gunt zij anderen ook!