Reviews

Hieronder vind je reviews van eerdere opdrachtgevers op het gebied van:

Trainingen

"Een vertrouwd gevoel"

‘De training van Barbara vond ik heel fijn. Barbara is empatisch, grappig, ruimdenkend, vakkundig en geeft je een vertrouwd gevoel. De training geeft praktische oefeningen voor hoe je meer inzicht krijgt in je balans van het leven nu en hoe je dat graag meer zou willen hebben. 

Als psycholoog kan ze ook mooi op zaken doorvragen. 

Goed dat er tussen twee trainingsdagen 2 weken inzat, zodat je wat tijd had om te oefenen en met vragen kon terugkomen in deel 2. Samen met mijn yoga- en mindfulness ervaringen vallen de puzzelstukjes zo nog meer op zijn plek!’

Eva

"Meer inzicht in je balans van je leven"

Super leuke online training bij Barbara van BalansMakend gevolgd! Barbara is een goede trainer, empathisch, grappig en ruimdenkend. De training geeft handige info en oefeningen over hoe je meer inzicht krijgt in je balans van je leven nu en hoe je dat graag meer zou willen hebben.

Rosanne

"Toegankelijk, vriendelijk en professioneel"

Barbara, super bedankt voor de leuke trainingssessies! 

Gedurende de hele training ben je toegankelijk, vriendelijk en professioneel. Je hebt echt goed de leiding en kan mensen goed vrij laten praten maar ook weer de regie op het juiste moment terug pakken! 

Je kan zien dat dit echt je vak is!

Anne-mee

"Heel goed te begrijpen"

Duidelijk! Goede leiding, en mooie opzet. Heel goed te begrijpen en uit te voeren opdrachten.

Simon

"Kleine veranderingen kunnen zorgen voor betere balans"

Barbara, super bedankt voor de leuke trainingssessies! 

Je hebt gezorgd voor goede inzichten, dat je al met kleine veranderingen kunt zorgen voor een betere balans! 

Gedurende de hele training ben je toegankelijk, vriendelijk en professioneel. 

Je creëert een plek waar het voor iedereen fijn voelt om dingen met elkaar te delen!

Echt een aanrader!

Laura

"Veel praktische informatie"

Goed: helder, veel praktische informatie. Isabel ik vond je een heel prettige trainer met duidelijk veel kennis van zaken en een prettige manier van begeleiden. Dank, ik vond het heel interessant!

Richard

Coaching

"Prettig in de omgang en heeft humor"

Barbara was prettig in de omgang en heeft humor. Maakt de materie soms ook wat luchtiger. Prettig dat er ook wat theorie erbij betrokken werd om een gebeurtenis te verklaren.

Joost

"Ik ben goed in herstel gekomen"

Heel tevreden over de professionele aanpak van Barbara Mulder. Zij neemt jouw verhaal serieus en kan het probleem van meerdere kanten bekijken.

Hoewel ik dit echt niet verwacht had, ben ik goed in herstel gekomen. Mede doordat mijn slaap flink werd verbeterd. 

En door haar manier van vragen stellen, kwam ik tot inzichten waar ik anders aan voorbij gaat. 

De keuzes die ik nu maak passen beter bij mij.

Gradeke

"Ik voelde me erg op mijn gemak "

Rianda geeft je het gevoel dat ze je begrijpt, neemt de tijd en vraagt door naar dingen waar ik mee zat. Ook kwam ze met goede adviezen waar ik echt wat aan had. En vooral voelde ik me erg op mijn gemak bij haar. 

Annelies

B&B

"Wat een rustgevende plek"

Zo waardevol om op deze rustgevende plek een aantal dagen aan jezelf te werken. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Barbara, en ging met zo veel inzichten en energie weer naar huis

Merte

"Ongelooflijk genoten"

Ik heb ongelooflijk genoten van mijn verblijf. Barbara was heel gastvrij, met een verrassing bij ontvangst en veel tips voor dagtrips. Ik vond het huisje prettig ingericht, vooral het mooie keukentje, bad en slaapkamer. Alles was aanwezig, zelfs een wasmachine en droger. Ik heb een mooie wandeling gemaakt direct vanuit de deur naar de Soesterduinen, en heerlijk eten gegeten van een restaurant op loopafstand. Ik kom graag ooit weer terug!”

Varsha