Maatwerk

Naast het aanbod aan vaste trainingen, levert BalansMakend ook maatwerk. Als organisatie kun je jouw medewerkers op verschillende vitaliteitsgebieden willen versterken. Om je te inspireren hier een aantal voorbeelden van thema’s:

Als werkgever kun je nog andere wensen hebben met betrekking tot het thema vitaliteit. BalansMakend heeft daarom altijd eerst een vrijblijvend intakegesprek met de werkgever/ opdrachtgever om de wensen scherp in kaart te krijgen. Daarnaast neemt BalansMakend, in overleg met de opdrachtgever, vaak contact op met één van de potentiële deelnemers. Zo worden alle wensen en behoeftes in kaart gebracht, zodat het trainingsprogramma hier goed op afgestemd kan worden. 

 

Op basis van de specifieke leerdoelen ontwikkelt BalansMakend een training op maat. Ook de vorm van de training wordt aangepast aan de wensen van de organisatie. Het zal per thema verschillen of een kortere workshop/webinar passend is, of juist een uitgebreidere training. En ook de locatie stemmen we in overleg af; buiten, binnen en/of online.

Een vitaliteitsprobleem kan niet altijd worden opgelost met het trainen van medewerkers. Soms moet er iets anders veranderen, bijvoorbeeld de bedrijfscultuur. In dat geval zal BalansMakend terugkoppeling geven en advies over uitbrengen.